költöztetés árak

költöztetés árak Budapesten és Pest megyében

A költöztetés árak 2022. 01.03-tól érvényesek. 

Költöztetés árak Díj
Kiszállási díj 8.000.-Ft
Költöztetés teherautó és sofőr 8.000.-Ft/óra
Költöztetés 2 rakodóval 12.000.-Ft/óra
Bútorszerelés egyedi ár alapján
Zongora szállítás egyedi ár alapján
költöztetés árak

költöztetés árak

Lehetőség van csak a teherautó rendelésére, ilyenkor a megrendelő saját magának pakol, így az árak kedvezőbbek. Hívjon, a pontos összeggel kapcsolatban. Költöztetés a hét minden napján, azaz hétvégén is. Hívjon minél hamarabb, hogy mindkettőnknek megfelelő időpontot tudjunk egyeztetni. Hívjon, árajánlatért, nálam nem lesz plusz költsége, azt az árat tartjuk, amit telefonban megbeszéltünk. Természetesen nem lesz lépcsőfelár, emeletfelár vagy plusz állásdíj.

Bútorszállítás országosan gyors határidővel vállaljuk költöztetéssel bútorszállítással kapcsolatos megbízását. Gyors rakodókkal, tiszta autókkal. Háztartási gépszállítás, kisbútor szállítás, bármi, amit szállítani kell. Költöztetés bútorszereléssel, bútoráruházból történő szállítás jelentős kedvezménnyel. Lehetőség van csak a teherautó rendelésére, ilyenkor a megrendelő saját magának pakol. Irodaköltöztetést is vállalunk. Keressen minket bátran, várjuk hívását, kérdezzen bátran. Vállalunk költöztetést Budapest összes kerületéből emeletes és családi házakból, lakásokból, irodából, üzletből. Rakodóink szakképzettek, gyorsak és odafigyelnek az Ön lakásának sérülésmentes költöztetésére.

Kedvező költöztetés árak

Költöztetés Budapesten gyors határidővel vállaljuk költöztetéssel bútorszállítással kapcsolatos megbízását. Gyors rakodókkal, tiszta autókkal várjuk. Háztartási gépszállítás, kisbútor szállítás, bármi, amit szállítani kell. Ezen túl a bútorait szét, illetve össze is szereljük. Költöztetés bútorszereléssel bútoráruházból történő szállítás jelentős kedvezménnyel. Csapatunk villámgyors, figyelmes és megbízható. Költöztető szolgáltatás Budapest egész területén, szekrény, bútor vagy nagyméretű berendezések költöztetése.

Megszoktuk, hogy mindenféle furcsa és csodálatos tárgyat kezelünk, és rendelkezünk olyan készségekkel és eszközökkel, amelyek biztosítják, hogy minden biztonságosan és zökkenőmentesen legyen, problémamentesen. Terjedelmes bútorok, családi örökségek, biztos lehet benne, hogy minden alkalommal biztonságban tartjuk dolgait. Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy egyszerű, gyors, biztonságos és megfizethető költöztetési szolgáltatást nyújtsunk az ügyfeleknek. Erre építettük üzleti tevékenységünket.

Hozzászólások lezárva.