Tehertaxi Téma: Költöztetés

Tehertaxi magánszemélyeknek és cégeknek. Tehertaxi szolgáltatás akár egy tétel, akár egy teljes iroda költöztetésére van szüksége. A hét minden napján. Problémamentesen szállítjuk el az árukat a megfelelő helyre és időben.

Fokozott biztonsági előírások mellett biztosítjuk a szolgáltatást.

Azonnali gyors tehertaxi

Azonnali gyors tehertaxi 1-2 darabos árukhoz, kiállási díj nélkül fix áron. Új vagy használt bútorait aznap, vagy akár azonnal, hétvégén is Budapest egész területén.

Gyors, kedvező áru tehertaxi szolgáltatásunk segít Önnek akár a hirtelen felmerülő szállítási problémák agy az előre tervezett költöztetésben, kedvező áron, rejtett költségek nélkül. Keressen minket bizalommal, ha bútort és háztartási gépet kell elszállítani Budapesten vagy Pest megyében. Tehertaxi kedvező áron és gyorsan.

Profi állandó Munkatársak. Tehertaxi szolgáltatás nagy tapasztalattal, természetesen számíthat ránk. Kimagasló minőség. Intelligens kiszolgálás. Kedvező ár. Fuvarozás Budapesten, akár azonnal. Nincs Km díj Budapesten belül, fix áras tarifa.

A szállítás során sofőrjeink különösen óvatosan vezetnek, kerülik a hirtelen gyorsítást és fékezést, garantálva ezzel is a szállított tárgyak biztonságát. A szolgáltatást tiszta teherautókkal végezzük. A szállítandó bútorokat takaróanyagokkal védjük a sérülésektől.

Gyors megoldás a kisebb és nagyobb tételek esetén is. A városon belül és belföldön egyaránt biztosítani tudjuk hozzáértő tehertaxi szolgálatainkat. Tehertaxi szolgáltatás, 20 m3 befogadó kapacitású, ponyvás vagy dobozos autókkal, Budapesten és vonzáskörzetében.

Tehertaxi szolgáltatás hétköznap és hétvégén is

Budapesten és vonzáskörzetében, illetve Pest megyében vállalunk a hét mindennapján fuvarozást, lomtalanítást és kisebb költöztetést, akár azonnal. Az áraink tartalmazzák a fuvarost és rakodó szakembereink munkadíját is. Akár 2 órán belül kiszállunk. Munkatársaink egészen otthonáig vállalják háztartási gépek szállítását, helyére igazítását, bekötését is. Keressen bizalommal a hét bármely napján. Budapesten és Pest megyében. Hétvégén is. Kérjen egyedi árajánlatot!

Az útdíjat mi fizetjük, nem kell külön fizetnie. Telefonon a munka nagyságrendjéhez igazított egyösszegű árajánlatot adunk. Az árak a 27%-os ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Az olcsó és gyors tehertaxi a legjobb megoldás.

Kiállási díj, emeleti pótdíj és egyéb felárak nincsenek. Budapesten és vonzáskörzetén belül, nem számolunk km díjat.

Speciálisan szállítási szolgáltatásra kialakított, burkolt, filcezett, párnázott rakterű tehertaxi érkezik a helyszínre. Cégünk a minőségi munka híve, célunk, hogy elégedett legyen a szolgáltatással, és legközelebb is minket válasszon. Ha szabadok vagyunk, akkor akár egyből indulunk. Megrendelés telefonon.

Tehertaxi Budapestről bármely nagyvárosba szinte azonnal. Nálunk nem szükséges időpontot foglalnia, akár azonnal is igénybe tudja venni költöztető szolgáltatásunkat. Tehertaxi, bútortaxi költöztető szolgáltatásunk hétköznap és hétvégén egyaránt elérhető.