bútorszállítás az ország egész területén Téma: Költöztetés

Bútorszállítás országosan gyors határidővel vállaljuk költöztetéssel bútorszállítással kapcsolatos megbízását. Gyors rakodókkal, tiszta autókkal. Háztartási gépszállítás, kisbútor szállítás, bármi amit szállítani kell. Költöztetés bútorszereléssel, bútoráruházból történő szállítás jelentős kedvezménnyel. Lehetőség van csak a teherautó rendelésére, ilyenkor a megrendelő saját magának pakol. Irodaköltöztetést is vállalunk. Keressen minket bátran, várjuk hívását, kérdezzen bátran. Vállalunk költöztetést Budapest összes kerületéből emeletes és családi házakból, lakásokból, irodából, üzletből. Rakodóink szakképzettek, gyorsak és odafigyelnek az Ön lakásának sérülésmentes költöztetésére.

Csapatunk villámgyors, figyelmes és megbízható. Költöztető szolgáltatás Budapest egész területén, szekrény, bútor vagy nagyméretű berendezések költöztetése. Lehetőség van csak a teherautó rendelésére, ilyenkor a megrendelő saját magának pakol. Árak kedvezőek. Hívjon, Budapestről indulunk. Költöztetés, bútorszállítás a hét minden napján, hétvégén is.

Hívjon, hogy mindkettőnknek megfelelő minél hamarabbi időpontot tudjunk egyeztetni. Bútortaxi

Profi állandó Munkatársak.

Tehertaxi szolgáltatás nagy tapasztalattal, természetesen számíthat ránk. Kimagasló minőség. Intelligens kiszolgálás. Kedvező ár. Fuvarozás Budapesten, akár azonnal. Nincs Km díj Budapesten belül, fix áras tarifa.

A szállítás során sofőrjeink különösen óvatosan vezetnek, kerülik a hirtelen gyorsítást és fékezést, garantálva ezzel is a szállított tárgyak biztonságát. A szolgáltatást tiszta teherautókkal végezzük. A szállítandó bútorokat takaróanyagokkal védjük a sérülésektől.

Gyors megoldás a kisebb és nagyobb tételek esetén is. A városon belül és belföldön egyaránt biztosítani tudjuk hozzáértő tehertaxi szolgálatainkat. Tehertaxi szolgáltatás, 20 m3 befogadó kapacitású, ponyvás vagy dobozos autókkal, Budapesten és vonzáskörzetében.

Vízvezeték szerelő Budapesten és környékén. A csapcserétől kezdve a komplett fürdőszoba felújításig. Csőtörés javítás, csőtörés bemérés is.